Diensten

Ik kan je begeleiden om zelf kristalhelder te krijgen, wat er daadwerkelijk speelt in jouw situatie, en een verandering te realiseren. De langste afstand in de ontwikkeling van de mens – de 30 centimeter van hoofd naar Hart naar Ziel – te maken.

Voor een diepgaande transformatie van hoofd naar Hart naar Ziel.

Terug naar jouw kern.

Voor het her-programmeren op celniveau van oude, stagnerende overtuigingen naar door jou zelf gewenste helpende overtuigingen.

Je bent als een blad aan de ‘family tree’.

Waar breng jij inzicht en heling naartoe? 

Bewustwording en inzicht in jouw belemmerende denk- en handelswijzen en positieve, blijvende verandering.

Een organisatie is als een levend organisme.


Hoe zorgen jullie samen voor een stralend gezonde organisatie?

Voor een diepgaande ontspanning en stroming op celniveau.

Bewustwording en inzicht in jouw belemmerende denk- en handelswijzen en positieve, blijvende verandering.

Een organisatie is als een levend organisme.


Hoe zorgen jullie samen voor een stralend gezonde organisatie?

Voor een diepgaande ontspanning en stroming op celniveau.

Kristalsessie

Kristallen en edelstenen zijn behulpzame instrumenten voor transformatie. Zij helpen ons met hun wijsheid en trilling om oude blokkades te transformeren, onze energie weer in balans te brengen en met hernieuwde inzichten en energie ons levenspad te vervolgen. Ik heb een speciaal assortiment kristallen en edelstenen. De samenstelling van de kristallen voor jouw kristalsessie stem ik af op jouw “systeem”.

Persoonlijk noem ik een kristalsessie bij mij een “Kristalreis”. Een Kristalreis biedt je een weg terug naar binnen, terug naar je Zelf, wie jij ten diepste bent op Zielsniveau. Tijdens een Kristalreis bevind jij je in een “tussengebied”. Je bent niet wakker en je bent niet in slaap. Je gaat mee op de energetische golven, waarmee de kristallen je laten terugstromen naar je Zelf.

Alles is al in jou aanwezig. De kristallen helpen je als het ware te “her-inneren” en ondersteunen jou zo bij jouw transformatieproces. Iedere Kristalreis is anders. Dat, wat jij nodig hebt op dat moment op jouw levenspad, dat dient zich aan… liefdevol en kristalhelder.

Voor een diepgaande transformatie van hoofd naar Hart naar Ziel.


Terug naar jouw kern.

Voor het her-programmeren op celniveau van oude, stagnerende overtuigingen naar door jou zelf gewenste helpende overtuigingen.

PSYCH-K®

Als gecertificeerd PSYCH-K® facilitator begeleid ik je via deze eenvoudige en krachtige methode, waarmee je belemmerende en saboterende overtuigingen naar ondersteunende overtuigingen in het onderbewustzijn en op celniveau transformeert. (* Zie onderstaand de wetenschappelijke invalshoek van celbioloog Bruce Lipton)

Jouw levensscript wordt in jouw eerste 7 levensjaren geschreven, grotendeels door anderen in jouw omgeving. Dit levensscript is in jouw onderbewustzijn opgeslagen als een soort video. Het onderbewustzijn speelt als een videorecorder alle programma’s uit je leven af, inclusief belemmerende overtuigingen. De videoband wordt telkens opnieuw afgespeeld en bepaalt jouw gevoelens, gedachtes en gedrag in het NU. Met PSYCH-K® overschrijf je oude belemmerende overtuigingen met ondersteunende overtuigingen in jouw onderbewustzijn en op celniveau.

PSYCH-K® werkt vanuit het onderbewustzijn om naar een kernprobleem te komen, omdat daar 95-99% van al onze overtuigingen, gewoontes en programma’s vandaan komen. Overtuigingen bepalen o.a. je gevoel, gemoedstoestand, fysieke gezondheid, geloof, relaties en prestaties. Het onderbewustzijn is waar daadwerkelijke verandering kan plaatsvinden.

Andere methodieken gaan veelal niet direct naar de bron van het probleem en communiceren met het bewustzijn, dat maar 5-1% van je dagelijkse manier van zijn en handelen beïnvloedt.

Voor iedere verandering geldt het belang, dat jij de wil hebt om te veranderen. Jij kunt een belemmerende overtuiging zoals “Ik ben niet goed genoeg” transformeren naar “Ik ben goed zoals ik ben”. Of je kunt een angst zoals “Ik durf niet voor publiek te spreken” transformeren naar “Ik spreek voor publiek met gemak”. 

Een oefening van PSYCH-K® heet een Balans. Ik begeleid jou met behulp van de juiste Balans. Daarbij maak ik gebruik van spiertesten. Een Balans duurt ongeveer vijf minuten, is snel en eenvoudig en de verandering is blijvend.

 

*) Bruce Lipton
Als je wie dan ook zou kunnen zijn … wie zou je dan zijn? Celbioloog dr. Bruce Lipton besteedde vaak een buitensporige hoeveelheid tijd aan het nadenken over die vraag. Is het mogelijk om te veranderen? Vaak zeggen wij ook ‘dat zit in de genen’, waarmee wij bedoelen, dat sommige eigenschappen al vastliggen bij de geboorte. Lipton ontdekte het tegendeel: genen kunnen veranderen. Hoe dit precies werkt, legt Lipton uit in het boek De biologie van de overtuiging.

Een revolutionaire doorbraak in de visie op de link tussen lichaam en geest! Liptons uiterst hoopvolle bevindingen worden beschouwd als een van de grote doorbraken in de nieuwe wetenschap. Dr. Bruce Lipton: ‘Ik was opgetogen, in het nieuwe besef dat ik de manier waarop mijn leven verliep kon veranderen door mijn overtuigingen te veranderen.’

Wij zijn géén slachtoffer van onze genen, maar kunnen onze gezondheid beïnvloeden door onze gedachten, emoties en overtuigingen. Wij hebben de sleutel tot een gezonder en gelukkiger leven zelf in handen!

Dr. Bruce Lipton over PSYCH-K®: ‘PSYCH-K® is a set of principles and processes designed to change subconscious beliefs, that limit the expression of your full potential as a divine being having a human experience. I teach with Rob Williams the originator of PSYCH-K®. This is the modality that I use personally and with which I am most familiar.’

Systemisch Coaching

Familie- en organisatieopstellingen

Wij maken allemaal deel uit van het Grote Geheel én van systemen, zoals onze familie van herkomst, onze vriendenkring of werkomgeving. Belemmerende patronen, terugkerende levensvragen, relatieproblemen enz. hebben vaak hun oorsprong in de plek, die je innam in de familie van herkomst. Deze patronen kunnen diep doorwerken op je gevoelens, je handelen in de wereld, je gezondheid en welzijn. Met behulp van opstellingen brengen wij deze dynamieken aan het licht en ontstaat ontspanning door meer inzicht.

Hoe gaat een opstelling in zijn werk?

Bij een opstelling kijken wij naar de samenhang, onderliggende verhoudingen en verstrikkingen binnen jouw systeem. Het doel van een opstelling is de heling van verstrikkingen binnen jouw systeem en daarmee jouw persoonlijke heling. Afhankelijk van jouw vraag kan een opstelling betrekking hebben op jouw familie, (werk)omgeving, een thema of een aandoening. Een opstelling vindt plaats in groepsverband met 8 á 12 representanten en duurt één dagdeel. Als je liever een individueel gesprek wilt, dan kan ik als systemisch coach in een open gesprek inzicht bieden in jouw vraag. Hierbij zal ik gebruik maken van een tafelopstelling met kristalfiguren of grondankers. Er zijn dan geen representanten aanwezig.

Je bent als een blad aan de ‘family tree’.

Waar breng jij inzicht en heling naartoe?

Bewustwording en inzicht in jouw belemmerende denk- en handelswijzen en positieve, blijvende verandering.

NLP coaching

Neurolinguïstisch Programmeren

NLP is gebaseerd op onderdelen uit gedragstherapie en verbale en non-verbale communicatie. Met behulp van NLP technieken en aan de hand van jouw lichaamstaal, gezichtsuitdrukkingen, gedrag en communicatie help ik je inzicht te krijgen in jouw eigen belemmerende denk- en handelswijzen. Als gecertificeerd NLP coach begeleid ik je op doeltreffende wijze naar bewustwording en positieve en blijvende gedragsverandering.

Change management

Als ervaren change management consultant en manager, gecertificeerde NLP Master en Practitioner coach, systemisch coach en facilitator van PSYCH-K® bied ik organisaties en individuen begeleiding bij veranderprocessen.

Vanuit verbinding bereik ik mensen op verschillende niveaus en samen ga ik op zoek naar hun bijdrage in de verandering. Ik heb oog voor groepsdynamica en weet de afstand tussen management en medewerkers te overbruggen. Mijn drijfveer is de groep en het individu in staat te stellen het stuur van de verandering zélf in handen te nemen en hen te begeleiden naar de gewenste situatie, waarin een ieder zijn of haar kwaliteiten kan inbrengen. Door mijn sensitiviteit en analytisch vermogen ben ik in staat de kern van een situatie kristalhelder in kaart te brengen en de individu en de organisatie zélf tot een optimale verandering te laten komen.

Hierbij zet ik mijn NLP coaching, systemisch coaching, PSYCH-K® en mijn jarenlange ervaring als begeleider van (internationale) veranderprocessen in.

Een organisatie is als een levend organisme. Hoe zorgen jullie samen voor een stralend gezonde organisatie?
Voor een diepgaande ontspanning en stroming op celniveau.

Klankschaalmassage

Mijn klankschaalmassage is vooral gericht op het bieden van ontspanning voor lichaam en geest, verstilling en stroming.

Klankschalen ontlenen hun werking aan trilling. Alle klankschalen hebben hun eigen toonhoogte, die door trilling hoorbaar en voelbaar wordt. De trilling zet zich gemakkelijk voort via water. Omdat ons lichaam voor een groot deel uit water bestaat, heeft een klankschaal een diep masserende werking op lichaamsweefsel, bloed, huid, botten enz. Doordat de subtiele trilling diep in al het weefsel doordringt, worden blokkades of spierspanningen uitgenodigd te ontspannen.

De klanken brengen verstilling en rust in jezelf en tegelijkertijd brengen de klanken stroming en beweging in heel jouw systeem.

Het is een zachte manier van masseren met oude, speciaal geselecteerde klankschalen en het gebeurt met kleding aan.

Ben jij op zoek naar inzichten, transformatie en hernieuwde energie en wil je graag samen onderzoeken, wat Kristallijnen voor jou persoonlijk of voor jouw organisatie kan betekenen? Dan nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen.

Contactgegevens


Kristallijnen

Britt Abeling

06 – 207 35 337

Britt@kristallijnen.nl
www.kristallijnen.nl

KvK: 82139520

Contactgegevens


Kristallijnen

Britt Abeling

06 – 207 35 337

Britt@kristallijnen.nl
www.kristallijnen.nl

KvK: 82139520